Trendgalan 2010 var en succé!

Fredagen den 19 november intog drygt 30 talare Stadsteatern för en publik med 500 personer! Stora delar av svenskt näringsliv och offentlig sektor var på plats liksom entreprenörer. Årets tema var den mobila människan med talare iinom mobilitet, fastighet, hållbarhet, social media, crowd sourcing, entreprenörskap och samhällstrender.

Trendgalan filmades av Blackbox.se som har sammanfattat galan:

Företag som har underlättat för vår mobilitet – Rica Hotels, Telia, HP, Canon, F-secure var på plats och berättde bla om nya appar, molnet och snabbare incheckning. Fastighetsägarna slog ett slag för hyresrätten som underlättar vårt liv som mobil människa. SEAT visade SEAT Ibiza ST från scenen.

Höjdpunkterna från årets Trendgala var Johan Stael von Holstein som talade om vikten av att behålla rättigheten till mitt digitala jag. Fredrik Wigge som missionerade crowd sourcing med roliga exempel. Henrik Montgomery som förklarade hur han tog sig in i maktens slutna rum för att sedan leverera Årets Bild och förlagan till populära frimärken.

Judith Wolst och Miyako Soeda levererade Social Media 2.0 och Jonas Leijonhufvud gav publiken många skratt kring den moderna mannen och kroppen och kosten. Eva Hamilton poängterade att media bortser från en stor målgrupp, de äldre och hon uppmanade publiken till att konsumera de smalare inslagen för att förhindra ett alltmer likartat utbud. TNS SIFO summerade dagen med att leverera kommande konsumenttrender.

Hövding var på plats för att trigga publiken inför vad som kan vara aktuellt för Trendpriset 2011. Blir det deras osynliga cykelhjälm eller är det någon av alla appar som görs i Sverige som får det verkliga genombrottet?

Tack för alla deltagare, samarbetspartners och ett extra tack till Jörgen Dyssvold, Erik Hermansson och Max Wang!

Välkommen till Trendgalan 2011!

Maria Forssén, arrangör - So Stockholm / Heart of Stockholm AB

DELA PÅ FACEBOOK Dela på Facebook
Trendgalan 2010 Logotype
Trendgalan ord