Välkommen till Trendgalan – en årlig hyllning till bra business!

Snart är det dags för 2010 års Trendgala som äger rum på Stadsteatern i Kulturhuset. Boka redan nu in fredagen den 19/11 (kl 9-16 alt 13-16) med eftermingel på So Stockholm. Inom kort kommer vi att presentera program och möjlighet att köpa biljetter. Trendgalan 2010 presenteras av So Stockholm i samarbete med Rica Hotels och M Gumaelius.

Trendgalan är en årlig mötesplats och scen för dig som vill knyta nya kontakter, få lite bättre grepp om var vi är på väg och som gillar affärer och visar på nya möjligheter genom ny teknik, smart marknadsföring, snygg paketering och internationell närvaro.

Trendgalan 2009 ägde rum tisdagen den 3 november 12.00-21.00 på fantastiska Vasateatern i hjärtat av Stockholms West End. Trendgalan gav en energikick genom drygt 25 talare från scens samt utställare och inte minst vi som deltog och minglade med varandra, utbytte visitkort, bokade möten och byggde relationer.

Trendgalan avslutades med att Trendpriset delades ut av Cay Bond till Spotify som var en av talarna under dagen genom bolagets content manager Sung-Kyu Choi. Nytt får 2009 var utdelningen av Vismapriset som delade ut 25,000 kr till bästa nystartade bolag under det gångna året. Se vem som tog hem priset och axplock av talarna i årets Trendfilm.

Bland årets talare: Per Schlingmann, Moderaterna, Stefan Engeseth, författare, omtalad i reklammedierna, Anna-Stina Nordmark Nilsson, Företagarna, Monique Wadsted, Stjärnadvokat MAQS, Oscar Kylberg, TV-producent för reality show i Kina med en halv miljard tittare, Sylva Nylin, ny VD på Informationsföreningen – om den kommunikativa organisationen, Sung-Kyu Choi, Spotify berättade om det nya musikundret. Claes Hemberg, Avanza, talde om hur du sparar mindre och får ut mer! Trendgalan 2009 delades in i olika temablock – ett kommunikations-block, med bla Stefan Engeseth och Sylvia Nylin ett Internationella Affärer-block, med bla Gustav Rhenman, Asia Growth Investors, Oscar Kylberg, Douglas Harrison, Better Business International och Max Wang, ett Medier i förändring-block med bla Hans Skarplöth Viasat och Robert Mellberg, Videofy.me och Andreas Carlsson, ett samhälle i förändring block med bla Per Schlingmann och Jan Söderqvist och ett affärsmöjligheter block med Jeanette Gorosch, Nannynu, Rolf Dahlberg, Visma, och Martin Frey, Blocket.

Alla deltagare fick Stefan Engeseths omtalade bok om PR och reklam!

Stort tack till alla fantastiska företag och personer som gör detta möjligt och ett stort tack till Vasateatern och till Blackbox för filmen!

Maria Forssén, initiativtagare till Trendgalan

Trendgalan 2010 klicka här